Очевидно Народното събрание за поредна седмица се движи извън дневния ред

...
Очевидно Народното събрание за поредна седмица се движи извън дневния ред
Коментари Харесай

Атанасова: Кои са 22 закона, които трябва да бъдат приети, за да дойдат парите по Плана за възстановяване?!

Очевидно Народното събрание за поредна седмица се движи отвън дневния ред на българско общество. Тази седмица, под ръководството на Българска социалистическа партия, се водят договаряния за държавно управление. Това съобщи в декларация от името на ГЕРБ-СДС ръководителят на ПГ Десислава Атанасова. 

Винаги сме уважавали Българска социалистическа партия като систематична партия, макар идейните ни разлики, в случай че те осъществят мандата, те ще носят цялостната отговорност. Не ни е безразлично накъде ще поведат страната.

Кои са 22-та закона, които би трябвало да бъдат признати, с цел да дойдат парите по Плана за възобновяване и развиване, попита Атанасова и изиска тази информация да бъде показана обществено. Така ще падне маската, зад която всички се крият, че без тези закони България е изгубена.

Не 22, доста повече мини е заложило държавното управление на Кирил Петков по Плана за възобновяване. Обещали са закони на кг, които не са написали. Това е безчинство над правния развой, сподели шефката на ПГ на ГЕРБ.

Според нея България по този начин е обречена на беднотия от държавното управление на Кирил Петков. " Иначе Българска социалистическа партия ще обезврежда мините с голи ръце. "

" Каквото и да ви обещаят, ще ви излъгват. Извиват ви ръцете да назначите Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ, пак ще останете с пръст в устата, държавно управление пък няма да има ", сподели Десислава Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР